Er bestaat niet zoiets als een onmogelijke droom.
Alleen dromers missen durf.
Creëer onvergetelijke herinneringen
Er is de dag van jouw evenement. En er is er de herinnering die je gasten eraan zullen overhouden. Onze missie is om deze onvergetelijk te maken. Bij Great willen we elk moment van delen en emotie uniek maken. Om ervoor te zorgen dat jouw evenement ook na die ene grote dag in de herinnering blijft.

Een Great team voor een huwelijk in La Cense de Rigaux
Je verwachtingen overtreffen om je te verrassen.
We benaderen ons werk met durf en nieuwsgierigheid. Alleen zo kunnen we bij elk evenement het onverwachte creëren. We willen verrassen in plaats van tevreden stellen, verwachtingen overtreffen door uitdagingen aan te gaan en het onbekende te verkennen. We worden niet voor niets GREAT genoemd.
Kwaliteit
Bij Great is kwaliteit veel meer dan alleen een belofte, het is een mantra. Het is essentieel. Zonder de onberispelijke kwaliteit van onze gerechten en onze service zouden we niet staan waar we nu staan. Het gaat erom beter te doen dan goed. Elke keer weer. Want goed is goed, maar Great is nog beter.
Luisteren
Het creëren van een evenement dat jouw imago weerspiegelt is alleen mogelijk door actief en anticiperend te luisteren. Bij Great herkennen we jouw onvermoede behoeften en brengen we jouw stoutste verlangens tot leven.
Team
Als we durven te durven, dan is dat omdat we weten dat we een stevig team vormen. Omdat we meer zijn dan alleen collega's: we zijn hechte, toegewijde leden van één grote familie. Een familie die bestaat uit geweldige persoonlijkheden, rebellen en creatieve geesten. Een familie die durft, innoveert en samen groeit.
We zijn ons bewust van de ecologische uitdagingen waar we voor staan en van het kortstondige karakter van onze diensten. Daarom hebben we onze gewoonten in vraag gesteld en besloten om te handelen in overeenstemming met de omvang en de middelen van onze structuur.
Meer informatie over het Label Ecodynamische Onderneming
Afval in de werkplaats en op de locatie verminderen en sorteren
Voorgestelde formules voor het optimaliseren van hoeveelheidsbeheer om verspilling te voorkomen
Menu's gebaseerd op de seizoensgebondenheid van grondstoffen
Focus op lokale productie
Verminderen van dierlijke eiwitten ten gunste van plantaardige eiwitten
Selectie van onze leveranciers in overeenstemming met onze milieuaanpak